Biosolve® Plus

Superieure Multifunctionle Zeer Krachtige Reiniger

Biosolve Plus biosecurity bv

Biosolve® Plus is een superieur, alkalisch, multifunctioneel, zeer krachtig reinigings-en ontvettingsmiddel. Het is speciaalontworpen om snel hardnekkige opbouw van aangekoekte fecaliën tegen te gaan, en zware organische vervuiling, met name vetten tegen te verwijderen. Zowel geschuimd als gespoten geschikt voor oppervlakken en apparatuur, Biosolve® Plus is ideaal voor gebruik in de veehouderij, boerderij en slachterijen.

Onafhankelijke onderzoeken zijn uitgevoerd bij de afdeling Health Management, Universiteit van Prince Edward Island, Canada. Hier werd de gemiddelde wastijd van een dierenhok bij het gebruik van alleen water vergeleken met een combinatie van water en Biosolve®. Deze studies toonden aan dat in vergelijking met het gebruik van koud water alleen met een combinatie van water en Biosolve® in het wasproces, de reinigingstijd sterk vermindert, gemiddeld met 40%.

 

Biofoam™Biofoam

Krachtige schuimende reinigingsconcentraat

BioFoam is een zuur schuimend reinigingsmiddel met superieure eigenschappenIdeaal voor het verwijderen van  vervuiling in broed-en verwerkingsbedrijven. Het is ook geschikt om hardnekkige vlekken te verwijderen en de vervuiling van vloeren in stallen aan te pakken.

 

Neutrafoam™

neutrafoam

Superieure multifunctionele HOOG schuimende reiniger

Neutrafoam™ is een pH-neutraal, sterk schuimend reinigingsmiddel dat dikke gestabiliseerd schuim langdurig op oppervlakken laat doordringen, het verwijderd vuil effectief en efficiënt.
Speciaal ontworpen om fecaliën en organische vervuiling te verwijderen. Neutrafoam is ideaal voor het gebruik in de levensmiddelenindustrie,de broederijwereld, in de stal en vee-transport voertuigen.
 
 
 
 
 

Reinigingsmiddelen dupont thumbnail

Voor meer informatie over de werking van reinigingsmiddelen gaat u naar deze pagina.

Heeft u problemen met hardnekkige Biofilme?! Gebruik dan Clearzyme voor een effectieve afbraak van deze Biofilm.

logo biosecurity1

Biosecurity BV
Kuiper 14
5711 LV - Someren
Nederland
✆Tel. 0031-(0)6 53815336
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 
Ga naar boven

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.        

Copyright © 2018 Biosecurity b.v. Alle Rechten Voorbehouden  - Privacywet / AVG