Zoolac 1Kg

ZooLac+ is een gecombineerd product geproduceerd door de fermentatie van een groeimedium (suikers, enz.) door middel van een speciale stam van de Lactobacillus acidophilus.Na fermentatie wordt de pH aangepast en het product verhit tot 120°C en vervolgens gevriesdroogd(thermo-gestabiliseerd).
ZooLac bevat: melkzuur, lactaat(zout van melkzuur) en thermo-gestabiliseerd melkzuurbacteriën
Zoolac kan zonder problemen worden gebruikt icm zuren.
De dosering van Zoolac+ voor onder het drinkwater is 50 gram/1000 liter voor standard gebruik.

ZooLac heeft drie essentiële functies:
- Vorming van een biofilm van dode bacteriële elementen in het slijmvlies van het maag-darmstelsel.
- Stimulering van het "goede" deel van de natuurlijke darmflora voor een sterke groei.
- Stimulatie van het immuunsysteem in de darmen.

Vorming van een Biofilm
De thermo-gestabiliseerd bacteriële elementen uit ZooLac hechten aan de slijmvliezen en vormen een fysieke barrière die voorkomt dat schadelijke bacteriën zich kunnen hechten.
Hierdoor wordt de werking van deze schadelijke bacteriën opgeheven.

Effect op schadelijke bacteriën
In een studie met Campylobacter infecties bij muizen, ZooLac geeft net zo goed een effect als antibiotica, maar met volle kracht binnen één dag, waar het duurde 5 dagen met antibiotica.

Stimuleren van de darmflora
De zuurproductie in de darm stimuleert de groei van het zuur-producerende deel van de darmflora - het "goede" deel.
Het stimuleren van het acidogene deel van de darmflora is afhankelijk van gebruikte dosis.

Aanbevolen dosering::

Zoolac+ wordt toegevoegd aan het drinkwater aan 50-100 gram per 1000 liter water, afhankelijk van diersoort en gewicht.
Pluimvee en herkauwers 50 g Zoolac+ per 1000 liter drinkwater. Andere diersoorten 100 g per 1000 liter drinkwater. Aangemaakte oplossing dient te worden gebruikt binnen 24 uur.

Zoolac+ 1Kg is o.a. te koop in onze webwinkel via deze link.

 

Zoolac feedgrade biofilm1De thermo-gestabiliseerd bacteriële elementen uit ZooLac hechten aan de slijmvliezen en vormen een fysieke barrière die voorkomt dat schadelijke bacteriën zich kunnen hechten

Ga naar boven